2011. július 25., hétfő

Káich Katalin: Kivezetések - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KivezetésekA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
A vajdasági magyar színház és művelődéstörténész újabban született írásait gyűjtötte össze 2008-ban megjelent tanulmánykötetében, amely egyben keresztmetszetét is nyújtja érdeklődési köreinek. A karcsú könyv élén programadóként is olvasható tanulmány áll, amelyben a konkrét módszerekhez ragaszkodó pedáns, de szűk látókörű tudományos kutatások helyett olyan komplex látásmód mellett tesz hitet, amely a különböző művelődéstörténeti témákban egy közösség világának egészét képes megragadni és átadni. A következő blokkban színház- és zenetörténeti írások következnek, amelyek a bács-bodrogi, újvidéki, zombori sokszínű és soknemzetiségű kulturális élet számos elemével ismertetnek meg a 18. század végétől kezdve a reformkoron át a múlt század fordulójáig. Két cikk erejéig (Rákóczi művészet- és művelődéstörténeti vonatkozásai, Tárogató és szabadságharc) a Rákóczi-szabadságharc valamint a dráma- és zeneirodalom viszonya kerül terítékre, de olvashatunk a tanítóképzés szabadkai kezdeteiről, és a helyi történeti kutatások 19. századi teljesítményről is. Az utolsó írások a művelődéstörténet oktatásnak helyzetéről szólnak, illetve a kortárs vajdasági kultúra helyzetébe is bepillanthatunk a szabadkai Életjel élőújság, valamit a helybeli magyarság napilapjában, a Magyar Szóban megjelenő közművelődési témák apropóján. A rövidebb lélegzetű írásokat követőn névmutató zárja a művelődéstörténet és az újvidéki helytörténet kérdései iránt érdeklődő olvasóknak szóló kiadványt. ISBN: 978-86-323-0726-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 565 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 11:38
. Káich Katalin: Kivezetések - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése