2011. augusztus 24., szerda

Schwarzkopf-Essential Color-Sötét Violet hajfesték - Jelenlegi ára: 500 Ft

Schwarzkopf-Essential Color-Sötét Violet hajfesték /280/ eladó.
Az Essential Color a Schwarzkopftól az első tartós hajfesték, amely természetes összetevőket tartalmaz, miközben ammóniamentes. Fehér tea és licsi kivonattal gazdagított krémhajfesték ragyogó hajszínt, tökéletes ősztakarást és kellemes tapintást biztosít.
A Schwarzkopf szakértői az Essential Color hajfestékkel olyan terméket fejlesztettek ki, amely hosszantartó, intenzív és gyémántként ragyogó hajszínt biztosít, tökéletesen befedi az ősz hajszálakat és mindezt ammónia nélkül. Ráadásul az új formula természetes összetevőket tartalmaz, mint a biotermesztett fehér tea és licsi kivonat. Ezek az összetevők segítenek, hogy a haj felszíne sima legyen, valamint intenzív ragyogást és kellemes tapintást biztosítanak a hajnak.
Az Essential Color is tartalmaz egy 50 ml-es intenzív ápoló hajbalzsamot, B3 vitaminnal és B5 pro-vitaminnal, ami négy használatra elegendő. Hajfestés után, az Essential Color hajbalzsam a hajat a tövétől a hajvégekig ápolja, erősíti, valamint érzéki színt és szenzációs ragyogást biztosít.



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-04 10:25
. Schwarzkopf-Essential Color-Sötét Violet hajfesték - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése